Cauta
image

Cladirea este dotata cu camere in care rezidentii isi pot crea propriul confort. Caminul dispune de o sala de masaj, o sala de mese tip living, mobila de inalta calitate (Mobexpert), lenjerii de pat (Zara) si produse de baie (Kerastase). Avem o piscina exterioara cu sezlonguri, servicii de turism integrate, servicii de medicina generala si specifice varstei a treia, asistenta si infirmiera permanente.

Meniurile zilnice sunt elaborate in functie de dorintele rezidentilor, folosind produse din ferma proprie, care include pasari precum pui de curte, rate, gaste, fazani, pauni, capre si iepuri. Legumele provin din solarul propriu, unde cultivam rosii, castraveti, ardei, ceapa, usturoi, hrean, verdeturi aromate si vinete. Fructele sunt recoltate din pomii fructiferi (cais, par, mar, prun, cires, visin, gutui), din care pregatim conserve pentru iarna, cum ar fi gem, compot, magiun si marmelada.

Oferim servicii de manichiura, pedichiura si coafor la domiciliul nostru. O vizita la noi, la doar 10 minute de Bucuresti, va va incanta si va va face sa doriti sa va integrati in clubul nostru, fie partial, fie total.

Scrie parerea ta

Acorda o nota

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaza

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre pentru publicarea acestor informatii

image

Vezi programul
  • Luni09:00 - 19:00
  • Marti09:00 - 19:00
  • Miercuri09:00 - 19:00
  • Joi09:00 - 19:00
  • Vineri09:00 - 19:00
image