Cauta
image

Centrul rezidential pentru varstnici Cuore Family a fost infiintat in anul 2011, din dorinta de a oferi un mediu linistit, curat si sigur persoanelor varstnice sau cu nevoi speciale.

Servicii Personalizate si Ingrijire Deosebita

Centrul Cuore Family se asigura ca fiecare rezident beneficiaza de servicii personalizate, la cele mai inalte standarde. Personalul dedicat se straduieste sa ofere ingrijire atenta, astfel incat rezidentii sa nu se simta singuri si sa fie protejati de diverse pericole care ar putea aparea daca ar locui singuri sau nesupravegheati.

Atmosfera Calda si Ingrijire Specializata

Casa Cuore Family este un loc linistit, unde puteti aduce varstnicii din familie, stiind ca se vor bucura de o atmosfera calda, de dragoste si atentie, respect si ingrijire specializata din partea personalului nostru.

Locatie si Facilitati Moderne

Situat in zona de nord a Bucurestiului, la doar 50 de metri de padurea Baneasa, centrul rezidential va asteapta intr-o vila noua, modern dotata, cu o curte interioara spatioasa. Aici, cei dragi au acces la specialisti dedicati care se ocupa constant de mentinerea si imbunatatirea conditiei lor medicale, fizice si psihice.

Centrul Cuore Family este locul ideal pentru seniorii care doresc sa traiasca intr-un mediu sigur si confortabil, sub supravegherea atenta a unei echipe profesioniste si grijulii.

Scrie parerea ta

Acorda o nota

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaza

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre pentru publicarea acestor informatii

image

Vezi programul
  • Luni09:00 - 19:00
  • Marti09:00 - 19:00
  • Miercuri09:00 - 19:00
  • Joi09:00 - 19:00
  • Vineri09:00 - 19:00
image