Cauta
image

Valorile Noastre in Cautarea de Personal pentru Ingrijire Batrani la Domiciliu
Suntem realisti si intelegem ca fiecare familie isi doreste cea mai potrivita varianta de ingrijire pentru batranul sau bolnavul aflat in grija lor. Fie ca este vorba despre ingrijire la domiciliu sau intr-un camin, ne straduim sa gasim cea mai buna solutie care sa raspunda nevoilor si dorintelor acestora.

Ingrijire Personalizata
Ne concentram pe gasirea unui echilibru ideal intre confortul si dorintele persoanei in varsta sau bolnave si posibilitatile financiare ale familiei. Oferim servicii de ingrijire batrani la domiciliu la preturi rezonabile, asigurandu-ne ca personalul selectat este de incredere, rabdator si bine pregatit.

Eforturile Noastre
Toate eforturile noastre sunt indreptate catre selectarea si plasarea de personal de ingrijire pentru batrani, bolnavi sau infirmiere la domiciliu, care sa corespunda cerintelor dumneavoastra si sa accepte oferta salariala propusa. Ne dedicam sa va recomandam prompt o ingrijitoare sau o infirmiera care sa se ridice la standardele dumneavoastra de calitate.

Serviciile Noastre
Suntem o agentie specializata in recomandarea de personal pentru ingrijirea bolnavilor si batranilor la domiciliu, in conformitate cu conditiile salariale stabilite de dumneavoastra si cu orice program de care aveti nevoie:

Ingrijire batrani/bolnavi la domiciliu in regim intern (permanent)
Ingrijire batrani/bolnavi la domiciliu cu program intreg/prelungit de lucru
Ingrijire batrani/bolnavi la domiciliu cu program de lucru redus
Insotitori spital (ingrijire batrani/bolnavi in spital)
Ingrijire batrani/bolnavi la domiciliu pentru perioade scurte de timp
Ne angajam sa va oferim solutii personalizate si flexibile pentru ingrijirea persoanelor dragi, astfel incat sa beneficiati de servicii de calitate, la un cost convenabil.

Scrie parerea ta

Acorda o nota

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaza

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre pentru publicarea acestor informatii

image

Vezi programul
  • Luni09:00 - 19:00
  • Marti09:00 - 19:00
  • Miercuri09:00 - 19:00
  • Joi09:00 - 19:00
  • Vineri09:00 - 19:00
image