Cauta
image

Medicina de Familie

Un medic de familie se deplaseaza la centrul nostru de ingrijire de cateva ori pe saptamana pentru a vizita pacientii internati si pentru a prescrie retetele de care acestia au nevoie.

Analize Laborator

In cadrul centrului nostru de ingrijire, se pot recolta probe biologice (sange, urina, materii fecale), reprezentand o modalitate excelenta de evaluare a starii de sanatate a pacientilor nostri. Avem colaborari cu laboratoare de analize.

Kinetoterapie

Efortul fizic controlat poate reduce valorile tensiunii arteriale si poate imbunatati controlul diabetului zaharat. Kinetoterapia stimuleaza resursele de adaptare ale organismului printr-un stres reprezentat de exercitiul fizic controlat si bine dozat in functie de fiecare caz.

Asistenta Permanenta

Centrul nostru de ingrijire asigura permanent, in regim de garda, servicii de infirmerie si asistenta medicala cu ajutorul personalului atent selectionat prezent la datorie.

Istorie

Fundatia Romana Sfantul Petru a fost infiintata in anul 1997, timp in care a desfasurat mai multe activitati in proiecte sociale. Pensiunea pentru batrani deschisa de catre Fundatia Romana Sfantul Petru incearca sa gaseasca cea mai potrivita solutie de ingrijire pentru persoanele in varsta care nu isi mai pot purta singure de grija si devin dependente de familiile lor.

Ambulanta

Pentru urgente, ambulantele serviciului public de sanatate se deplaseaza catre centrul nostru ori de cate ori este solicitat. Pentru cazurile de transport al pacientilor care nu necesita urgenta, avem colaborari cu majoritatea societatilor de transport tip ambulanta.

Rezidenta Geriatrica Sfantul Petru

Din dedicare pentru oameni.

Scrie parerea ta

Acorda o nota

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaza

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre pentru publicarea acestor informatii

image

Vezi programul
  • Luni09:00 - 19:00
  • Marti09:00 - 19:00
  • Miercuri09:00 - 19:00
  • Joi09:00 - 19:00
  • Vineri09:00 - 19:00
image