Cauta
image

Construit intr-o oaza de liniste, dar totusi foarte aproape de centrul capitalei, Senior Center este un centru dedicat special seniorilor. Amplasat pe Bd. Stefan cel Mare, sector 2, locatia faciliteaza accesul rapid catre orice parte a orasului.

Caminul nostru de batrani este dedicat parintilor si bunicilor nostri, pe care ii respectam si carora dorim sa le oferim confortul dorit. Echipa noastra este formata din medici specialisti, kinetoterapeuti, psihologi, logopezi, asistenti sociali, asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare, asigurand astfel o ingrijire completa pentru varstnici. Prin oferirea de supraveghere permanenta si asistenta medicala persoanelor in varsta, cu diverse afectiuni, ne asiguram ca acestia beneficiaza de cele mai bune servicii din domeniu.

Cu peste 1000 de seniori care ne-au trecut pragul de-a lungul anilor, suntem siguri ca azilul nostru de batrani are experienta necesara pentru a raspunde cu succes nevoilor fiecarui senior. Imbinam ingrijirea de specialitate cu respectul pe care il avem pentru varstnici, rezultand astfel servicii de calitate si un camin de batrani care se ridica la nivelul standardelor europene.

Azilul nostru de batrani este complet mobilat si utilat, astfel incat seniorii sa se simta in largul lor, fara sa duca lipsa de nimic. Locatia noastra dispune de lift, cabinet medical si sala de kinetoterapie. Un aspect extrem de important este faptul ca fiecare senior este tratat individual si poate lua decizii in ceea ce priveste ingrijirea sa. Tinand cont de recomandarile medicului, orice varstnic poate solicita un anumit mod de tratare, un program personalizat sau un anumit meniu in functie de preferintele sale.

Suntem prevazatori in ceea ce priveste seniorii care aleg serviciile noastre, astfel ca fiecare varstnic de la azilul nostru de batrani beneficiaza de o bratara tip ceas (nurse call), cu ajutorul careia poate solicita ajutor din orice zona a cladirii.

Scrie parerea ta

Acorda o nota

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaza

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre pentru publicarea acestor informatii

image

Vezi programul
  • Luni09:00 - 19:00
  • Marti09:00 - 19:00
  • Miercuri09:00 - 19:00
  • Joi09:00 - 19:00
  • Vineri09:00 - 19:00
image