Cauta
image

Un loc, o comunitate unde siguranta inlocuieste grijile si relaxarea alunga stresul. Un loc unde fiecare se poate retrage pentru o bine meritata odihna si recuperare. O lume unde „acasa” inseamna mai mult decat confortul unui camin cald, inseamna o familie extinsa, bucuria de a impartasi preocupari comune si povesti de viata cu alti oameni prietenosi, deschisi si dornici de comunicare.

Proiectul este realizat de familii de medici si tineri care inteleg nevoile persoanelor in varsta si isi propun sa le ofere tot ce si-ar putea dori, exact cum ar face pentru propriii lor bunici. Ajunsi la varsta cand se pot retrage din tumultul vietii active, seniorii merita sa se bucure de tot confortul intr-un cadru elegant, perfect adaptat nevoilor lor. Toate acestea intr-un cadru ideal, in mijlocul naturii, la doi pasi de padurea Baneasa, aproape de toate avantajele capitalei, dar departe de zgomotul orasului.

Complet echipat pentru a asigura atat servicii medicale de recuperare la cel mai inalt nivel, cat si un maxim de confort si siguranta, centrul Altra Casa Felice are o capacitate de peste 120 de paturi, dispuse in 4 vile de lux alaturate si 8000 m² de gradina. Aici, rezidentii se pot relaxa in gradina, pe terasa, in foisor sau la piscina.

Programele individualizate pentru fiecare rezident, designul prietenos si usor accesibil, precum si echipa medicala de un inalt grad de profesionalism ii vor ajuta pe cei dragi sa se simta confortabil in noua casa si sa redobandeasca increderea in fortele proprii si in cei din jurul lor.

Scrie parerea ta

Acorda o nota

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaza

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre pentru publicarea acestor informatii

image

Vezi programul
  • Luni09:00 - 19:00
  • Marti09:00 - 19:00
  • Miercuri09:00 - 19:00
  • Joi09:00 - 19:00
  • Vineri09:00 - 19:00
image