Cauta
image

Bine ai venit la Casa Buna Speranta
Caminul pentru seniori Casa Buna Speranta a fost infiintat acum 12 ani, din pasiune, grija, respect si dragoste de catre familia noastra. Ne straduim sa oferim servicii de cea mai inalta calitate pentru toti cei care colaboreaza cu noi. Suntem deschisi la orice sugestii pentru imbunatatirea serviciilor noastre.

In caminul nostru, rezidentii pot fi cazati in camere situate la parter si la cele doua etaje superioare. Camerele sunt dotate cu paturi electrice si paturi din lemn, iar cele de la etajele superioare dispun de baie si bucatarie proprie. Gradina noastra frumos amenajata, cu flori, brazi, pomi si un foisor din lemn, ofera un loc ideal pentru rezidenti sa se bucure de natura si sa serveasca masa in aer liber. Curtea este dotata cu balansoare si banci pentru recreere.

Avem o bucatarie proprie, unde preparam zilnic mancaruri delicioase. Chef Nicoleta gateste cu drag pentru rezidentii nostri, asigurand mese sanatoase si gustoase. Pentru destinderea si recreerea lor, dispunem de aparatura necesara, inclusiv difuzoare pe holurile camerelor, care difuzeaza muzica de ambient, contribuind la o stare de bine generala.

Va asteptam cu drag la o vizionare!

Scrie parerea ta

Acorda o nota

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selecteaza

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile noastre pentru publicarea acestor informatii

image

Vezi programul
  • Luni09:00 - 19:00
  • Marti09:00 - 19:00
  • Miercuri09:00 - 19:00
  • Joi09:00 - 19:00
  • Vineri09:00 - 19:00
image